Gå direkt till textinnehållet
21 juli

Malmöfestivalen visar Tunna blå linjen

I år kan du gå på bio under Malmöfestivalen! Smygtitta på säsong två av serien Tunna blå linjen på Biograf Spegeln den 13 och 14 augusti. 

Tunna blå linjen, som skildrar vardagen för några poliser i Malmö, visar sin andra säsong på SVT i september. Men redan i augusti, under Malmöfestivalen, kan du se det första avsnittet ur den nya säsongen. Förhandsvisningen kommer äga rum på Spegeln i tre olika salonger den 13 och 14 augusti kl. 15:00-16:00 med gratis entré.

Malmö och invånarna är central del av serien som hyllats för sin fingertoppskänsla att visa såväl Malmöbornas kärlek till sin stad som Malmöpolisens slitiga vardag. Därför är det extra kul Tunna Blå linjen visas just under Malmöfestivalen. Så ta en paus från festivalvimlet och upplev en timmes spänning på bioduk i Spegelns coola art deco-biograf.

Spegeln, 13 & 14 augusti kl. 15.00-16:00

Du hämtar din gratisbiljett i biljettkassan den 13 och 14 aug från kl. 13.00. Det är först till kvarn som gäller - så kom i tid! 

Träffa skådespelarna från serien! 

Anna Sise känd som Faye från säsong ett och Mustafa Al-Mashhadani, Robert Bengtsson och Johannes Lindkvist - alla nya för säsong 2 - kommer finnas på plats i salong 1 efter visningarna för att berätta om serien och svara på dina frågor.