16 aug. 2019
NYHET

Afrojack ställer in sin konsert på Malmöfestivalen – Otto Knows ersätter!

Den holländska producenten och dj:n Afrojack tvingas tyvärr med kort varsel ställa in kvällens konsert på Malmöfestivalen. Men vi är väldigt glada över att kunna presentera den svenska housestjärnan Otto Knows som ersättare!

Afrojack skulle ha avslutat Malmöfestivalen kl 23.15 på Stora Scenen ikväll. På grund av oförutsedda händelser tvingas han nu ställa in.

Ersätter gör dj:n och producenten Otto Knows. Han växte upp i Stockholm i början av 2000-talet då den svenska housescenen var på frammarsch. Sedan dess har han blivit en av de främsta artisterna inom den progressiva housemusiken. Han har släppt ett pärlband av hits och erövrat festivaler som Tomorrowland, Creamfields och New Horizons Festival.

Otto Knows började som dj vid 16 års ålder och fick sitt stora genombrott 2012 med hiten ”Million voices”. Låten hamnade på BBC Radio 1:s spellista och sålde guld i länder som Australien, Irland och Nederländerna. Han följde upp det med att vara medproducent på Britney Spears singel ”Work B**ch” och 2014 kom nästa succé - ”Parachute”. Låten banade väg för det melodiska sound som har karaktäriserat Otto Knows lika medryckande som framåttänkande dansmusik. På nästa singel ”Next to me” tog han det ännu ett steg mot popmusik och skalade av de klubbdoftande dragen av synthar och pulserande beats. 2016 släppte Otto Knows ”Back where I belong” som var ett mycket uppskattat samarbete med Avicii. Efter en intensiv turnérunda genom USA och Skandinavien fortsatte Otto att förena sin kärlek för housemusik med pop på låtarna ”With you” och ”Friends”. Publiken har vant sig vid att Otto Knows är en garant för nya ljud och spännande musikaliska mixar inom den moderna klubbmusiken.

2019 har han inlett året starkt med släppet av sin nya låt ”One in a million”.  Räkna med att dansa till den ikväll när Otto Knows avslutar Malmöfestivalen på Stora Scenen. Det blir en show fullmatad med pyroteknik, konfetti och färgsprakande visuals. Det blir en fest som publiken sent kommer att glömma!

Fler nyheter