Gå direkt till textinnehållet
16 april

Hyr plats för din food truck eller matcykel på Malmöfestivalen och WorldPride!

Har du en food truck eller en matcykel och vill sälja mat på årets Malmöfestivalen och WorldPride? Då ska du rikta din uppmärksamhet hit. Matansökan stängdes den 2 maj!

Malmöfestivalen äger rum den 6-10 augusti i sommar. Nytt för i år är att festivalen flyttar sitt festivalområde till en ny plats, från Stortorget, Gustav Adolfs torg och Södergatan till Slottsparken, Kungsparken och Mölleplatsen. Flytten görs för att skapa ett välanpassat arrangemang som ska kunna förhålla sig till det rådande läget gällande restriktioner i samband med covid-19. Parkernas fina grönområden och stora ytor gör det möjligt att ha flera utspridda scener och planera för nya spännande konst- och kulturupplevelser.

De nya evenemangsplatserna gäller även för WorldPride som äger rum i Malmö den 12-22 augusti.

Flytten innebär att matområdet på Gustav Adolfs torg utgår. På den nya platsen i Slottsparken, Kungsparken och Mölleplatsen kommer det ges plats för food trucks och matcyklar under årets festival samt under WorldPride.  

VILL DU SÄLJA MAT? 

Malmöfestivalen är en mångsidig festival som lockar alla typer av besökare. Därför ska maten ha något att erbjuda alla. Har du något som är annorlunda, unikt eller extra spännande så finns det en chans att just du blir en ny favorit. Använder du råvaror som är ekologiska eller Fairtrade ökar dina chanser att få en plats. Är du dessutom KRAV-märkt har du stor chans att vinna Malmöfestivalens hjärta.

Notera att du kan ansöka både till Malmöfestivalen och till WorldPride i årets ansökningsformulär.

Ansökan stängdes den 2 maj!