Gå direkt till textinnehållet
23 februari

Nå ut till 250 000 hushåll i Skåne – annonsera i festivaltidningen!

Programtidningen är en av våra viktigaste kanaler för att nå ut till Malmöfestivalens besökare. I den ryms hela programmet samt texter och information om allt som rör festivalen!

Varje år distribueras den till hushåll i Malmö, Lund, Vellinge och Burlöv – totalt 250 000 hushåll. Tidningen finns även på hotell, turistbyråer, vid infopoints och kulturverksamheter runtom i regionen. För de besökare som inte får tidningen hem i brevlådan finns den att hämta på festivalområdet under festivalen. Det är också populärt att läsa tidningen som PDF här på hemsidan.

Programtidningen är för många något efterlängtat. På Malmöfestivalen ses den ofta i händerna på besökarna som använder den för att markera vad de ska se under festivalen. Många bär den med sig i innerfickan eller väskan och har den som en guide för att hitta sina favoriter och upptäcka nya akter och inslag i det breda programmet. 

Vill du annonsera i årets upplaga av programtidningen? Tveka inte att höra av dig till vår annonssäljare, Henrik Olsson.

E-post: henrik.s.o.olsson@gmail.com, mobil: 073-140 64 66.