10 feb. 2022
NYHET

Ta chansen att synas i årets festivaltidning!

Malmöfestivalens programtidning är besökarnas bibel. I den ryms hela programmet samt texter och information om allt som rör festivalen. Ta chansen att köpa annonsutrymme och synas i årets programtidning!

Många ser fram emot att festivaltidningen ska dimpa ner i brevlådan i början av augusti. Varje år distribueras nämligen tidningen till hushåll i Malmö, Lund, Vellinge och Burlöv – totalt cirka 250 000 hushåll. Den finns även på hotell, turistbyråer, vid infopoints och kulturverksamheter runtom i Skåne.

För de besökare som inte får tidningen hem i brevlådan finns den att hämta på festivalområdet under festivalen. Det är också populärt att läsa tidningen som PDF här på hemsidan.

Programtidningen är för många något efterlängtat. På Malmöfestivalen ses den ofta i händerna på besökarna som använder den för att markera vad de ska se under festivalen. Många bär den med sig i innerfickan eller väskan och har den som en guide för att hitta sina favoriter och upptäcka nya akter och inslag i det breda programmet.

Vill du annonsera i årets upplaga av programtidningen? Tveka inte att höra av dig till vår annonssäljare, Henrik Olsson.

E-post: henrik.s.o.olsson@gmail.com.

Fler nyheter