Femmuze: Sabina Chantouria

Sabina Chantouria är ett av de nya stjärnskotten inom svensk popmusik, med ett sound lika nyansrikt som hennes georgisk-svenska rötter. Tillsammans med sin sammets röst och rytmiska gitarr tar hon dig med på en resa som väcker känslor och inte lämnar någon oberörd.


Sabinas musik har spelats i internationell radio och hon har turnerat i Europa, Georgien och USA. Hon blev uttagen till World Champhionship of Perfoming Arts i Hollywood 2011 och var en av finalisterna i Georgiens nationella uttagning för Eurovision 2017. Sabina vann nomineringen Debut of the Year i årets Caucasus Music Award


Under våren 2019 har Sabina haft konserter runt om i Kalifornien och spelat in nytt material i samarbete med musikproducenten Kevin Jarvis i Los Angeles (Iggy Pop, Elvis Costello). 

 

Måndagskvällen på Malmöscenen presenteras av Femmuze.

Arrangören Femmuze bjuder in till en späckad konsertkväll med Malmös hetaste singer-songwriters. Det blir fem unika konserter med musikalisk mångfald. Konsertarrangören Femmuze arbetar för en mer jämställd musikscen med ett lokalt perspektiv.

Information

Dag och tid:
Måndag 12 augusti 20:30-21:00Malmöscenen
Musik