Gå direkt till textinnehållet

Bob Hund

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. 

Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

Våren 2023 är bandet ute på en omfattande turné på teatrar och konserthus med föreställningen Den overkliga sanningen om Bob Hund. Turnén inleddes med fyra utsålda kvällar på Södra Teatern i Stockholm. Bandet är också aktuella med albumet DRÖMMEN ÄR EN RÅVARA, VERKLIGHETEN ÄR EN RAFFINERAD PRODUKT som släpps i två delar, de första 26/1 och den andra i maj inför sommarturné.

Information

Dag och tid:
Fredag 11 augusti 21:30-22:30Stora Scenen
Musik