!SAURA
Program

!SAURA

Musik
17:15, lör 10 aug.
Malmöscenen

Malmöbaserade !SAURA är en mångfacetterad independentartist och producent som genom åren visat att hon är en särpräglad artist som inte räds att kliva utanför genreramarna och experimentera.

!SAURAs musikvärld karaktäriseras av ett hårt men lekfullt sound och präglas av rytmiska, perkussiva och bastunga beats som bjuder in till både dans och eftertanke. Med ett vitt spann av musikinfluenser som sträcker sig från hiphop till alternativa versioner av punk, grunge, pop, och rock skapar hon musik med sin personliga touch. Hennes kärlek till det skrivna språket gör sig tydlig i lyriken, som är poetisk, innovativ och rik på metaforer och ordlekar. !SAURA spelade på Malmöfestivalen 2023, utgjorde en av akterna på Malmö FAM, har gästat P3 Din gata, uppmärksammats i musikprogrammet PSL som en artist som ”drivs av ett rättvisetänk och synar rasism, klasskillnader och samhället i sin musik” och hennes lyrik har av Popmani beskrivits som: ”feministisk samhällskritik skickligt inlindad i vackert sylvassa ord".

I år har !SAURA släppt singeln "Baciller som bjuder in till en dystopisk verklighet som på många sätt återspeglar vår värld idag - där en strid ström av informationsflöde dagligen når de flesta av oss på våra telefoner och olika fruktansvärda bilder bara är en scrollning bort i flödet. Låten berör människans gudskomplex och egocentrism, samtidigt som den belyser det paradoxala i att fokusera på självförverkligande och ambitioner i en värld som sakta men säkert brinner. Ryktet säger att hennes länge omtalade EP i år äntligen kommer att nå lyssnarnas öron…

Dag, Tid & Plats
17:15 - 18:15, lör 10 aug.Malmöscenen
Länken har kopierats
Hitta hit

Mer inom Musik