Soul Revelation
Soul Revelation
Program

Soul Revelation

Musik
19:00, ons 14 aug.
Malmöscenen

Soul Revelation är en lysande representation av den ikoniska soulmusiken från 60- och 70-talet och är baserat i Malmö. Deras framträdanden är en passionerad hyllning till den era då soulmusiken blomstrade som mest. Med en enastående känsla för sväng och en kraftfull närvaro på scenen skapar de en atmosfär som genomsyras av energi och glädje.

 

Bandet är känt för att leverera en imponerande mix av välkända låtar från soulens guldålder samt egna tolkningar som förnyar och förstärker soundet. Deras förmåga att fånga publikens uppmärksamhet från första tonen är enastående, och det är svårt att inte ryckas med av deras passionerade framträdanden.

 

Soul Revelation har blivit ett fenomen i Malmö och dess omgivningar, och deras framträdanden lockar alltid en entusiastisk publik. Med en dynamisk repertoar som spänner över olika stilar inom soulmusiken lyckas de berika och förnya den klassiska genren samtidigt som de behåller dess autentiska känsla och själ.

 

Att se Soul Revelation live är en oförglömlig upplevelse för alla som älskar den tidlösa och känslofyllda musiken från 60- och 70-talet. Deras föreställningar är en resa tillbaka i tiden, där man kan förlora sig i de mjuka tonerna och den kraftfulla rytmiken som definierade en hel generation.

 

Missa inte chansen att uppleva Soul Revelation och deras magiska framträdanden. För dem som vill tas med på en musikalisk resa genom soulens guldålder är detta storband från Malmö ett måste att upptäcka.

från Malmö hyllar 60-70-talets soul med kraft och passion. Missa inte deras energifyllda framträdanden!

Dag, Tid & Plats
19:00 - 20:30, ons 14 aug.Malmöscenen
Länken har kopierats
Hitta hit

Mer inom Musik