AELVA K
AELVA K
Program

Aelva K

Musik
18:00, sön 11 aug.
Malmöscenen

AELVA K är en DJ och lovande producent från Malmö som har satt fart på dansgolven i Malmö och Köpenhamn med sin energiska, melodiska stil. Hon började sin professionella karriär för ungefär två år sedan och har snabbt etablerat sig i området med spelningar på festivaler över hela Sverige, på flera kända klubbar i Köpenhamn samt i sin hemstad Malmö.

Med ett växande rykte i staden blev hon ombedd att bli resident DJ på en av de få klubbarna i Malmö. Detta gjorde henne till en central figur i uppbyggnaden av den elektroniska musikscenen, med möjligheten att skapa det första dansgolvet dedikerat till elektronisk musik i hela staden genom att arrangera egna evenemang och bjuda in andra talangfulla DJ:s och producenter. Med flera års erfarenhet av mixning och eget lärande har hon utvecklat en unik stil driven av en passion för musik och energin på dansgolvet. Hennes utmärkande mixningsteknik lyfter varje dansgolv och får fantastisk feedback från både arrangörer och dansare.

Hennes kärlek och passion för musik ledde henne också till att börja producera egna låtar. Hennes första EP släpptes efter bara ett år och hon har även representerats på en samlingsskiva av den berömda svenska houselabeln HMWL. Med fler släpp är på väg  en ljus framtid och en efterlängtad resa mot att bli en professionell producent och DJ.

Förutom sina soloprojekt är hon också en av grundarna av TranSisters, en organisation i Malmö som arbetar för att främja kvinnor inom den elektroniska musikscenen och skapa en mer mångfaldig musikscen.

Dag, Tid & Plats
18:00 - 19:00, sön 11 aug.Malmöscenen
Länken har kopierats
Hitta hit

Mer inom Musik