La Fleur
Program

La Fleur

Musik
21:00, sön 11 aug.
Malmöscenen

Sanna Engdahl eller DJ La Fleur är inget mindre än en visionär, och varje steg hon tar är omöjligt att ignorera. DJ-karriären inleddes i mitten på 00-talet. Några av oss minns hur DJ La Fleur tillsammans med Adeline “Supreme” Hedmar ledde P3 Dans i Sveriges Radio 2007 - 2010.

Idag, nästan 20 år efter hennes första steg in i musikvärlden, skapar producenten, DJ:n och skivbolagsschefen La Fleur sin karakteristiska house och techno med smittsamma melodier som väcker de djupaste känslorna på dansgolven. Hennes musik har genom hyllas av Kerri Chandler, Sasha, Pete Tong och Kenny Larkin.

Med sin etikett Power Plant Records har La Fleurs diskografi blomstrat från styrka till styrka. Debuten ’Flowerhead’ sålde slut som vinyl på två veckor och blev omedelbart hyllat i undergroundsammanhang, La Fleurs musikarriär omfattar även skivsläpp på Kompakt och Cocoon, en residens på Watergate i Berlin, remixar åt Kerri Chandler, Sasha och Carl Craig och en mängd klubb- och festivalframträdanden. Tänk Awakenings Festival, Tomorrowland, Life Festival, Creamfields och Warung, ett urval av Ibizas superklubbar, Printworks London och Motion Bristol för att nämna några få — den svenska producentent visar inga tecken på att sakta ner. Med sitt nya album ’Väsen’, tar hon lyssnarna med på en resa till sitt inre  jag — det arkaiska svenska ordet modellerar inte bara en entitet, utan också en essens som inkapslar den naturliga världen, dess styrka och ljud.

Dag, Tid & Plats
21:00 - 23:00, sön 11 aug.Malmöscenen
Länken har kopierats
Hitta hit

Mer inom Musik