The Mercury Riots (US)
Program

The Mercury Riots (US)

Musik
23:45, lör 10 aug.
Rock Stage

Om du längtar efter den elektrifierande energin av rå, kompromisslös rock ’n' roll, behöver du inte leta längre än “The Mercury Riots.”

Direkt från Los Angeles, Kalifornien, har de stormat in på musikscenen och blivit branschens hetaste sensation. Kända för sina elektrifierande framträdanden, blandar denna dynamiska kvartett rå energi med själsfulla melodier, och fängslar publiken med sin smittsamma karisma. Bandets sound, en fusion av klassisk rock och modern edge, tilltalar både erfarna rockentusiaster och nya lyssnare.

Leadsångaren Justin Walker tar scenen med sina kraftfulla sånginsatser, medan gitarristen Felipe Rodrigo river av riff som ekar genom stadens kanjoner. Rytmsektionen, förankrad av basisten Fede Delfino och trummisen Jonny Udell, lägger grunden för en sonisk revolution. Deras musik hyllar rockens gyllene era samtidigt som den infunderas med en modern twist, vilket skapar ett sound som både är nostalgiskt och fräscht. Från stadionrockhymner till själsrörande ballader, deras varierade repertoar garanterar något för varje rockälskare.

Så spänn fast säkerhetsbältet och följ med The Mercury Riots på en resa genom rock'n'rollens hjärta och själ - du kommer inte att ångra dig. Gör dig redo att rocka loss med The Mercury Riots – ditt nya favoritband väntar!

En vecka efter att ha spelat för en utsåld publik på den berömda Whisky A Go-Go i West Hollywood, Kalifornien i januari 2023, gick bandet in i förproduktion med den legendariska producenten och ljudteknikern Mike Fraser (AC/DC, Aerosmith, Metallica) och flög sedan till Vancouver för att spela in sitt mycket efterlängtade debutalbum som planeras att släppas 2024.

Dag, Tid & Plats
23:45 - 00:30, lör 10 aug.Rock Stage
Länken har kopierats
Hitta hit

Mer inom Musik